- Thank you received: 0
Keisinger ház
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Valami paraállatra gyanakodnak, de nem lehet megmondani, mert a környék macskái is kivették a részüket abból amit meghagyott." mondja Azumi, ekkor csörren meg a telefonja. "Sumimasen..." kér elnézést és gyorsan fölszalad.
-"Neki se lehet könny?... Képzeld, alig telt el öt perc, hogy ezek ide kijöttek, jött egy másik csapat is, Lone Staros, bár ötletem sincs, hogy mit kerestek ezek itt és elvitték Ottot elvileg nemi er?szak kísérletének alapos gyanúja miatt. Ha el?bb jössz, még a professzort is itt éred... Még ez is... Oké, Otto sokat káromkodik az biztos, de a "nyald ki a s***em" és a nemi er?szak az ég és föld... Tuti, hogy valaki ki akart cseszni vele. Lehet, hogy valaki, akinek a lakása körül próbálnak. Szerintem ha az öreg elkapja azt aki bemártotta, az nem fogja élve megúszni. Elég paprikás volt amikor itt járt."
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Paraállat? Az milyen? Hasonló, mint az elementálok?, csak állatban? És ezt el lehet kapni valahogy?
- Ottot nemi er?szak miatt? Kicsit idióta, de azért az er?szakot nem nézném ki bel?le, az tuti, hogy kamu lehet. Meg neki itt van Azumi, ha jól tudom csak vele szokott lenni, Otto még csak nem is az a csajozós fajta, vagy legalábbis mióta itt vagyok nem úgy láttam. Ismerve Erika hatalmát, ha az öregé még annak is a többszöröse, akkor aki szívózik most Ottoval, jobb, ha felkészül egy gyors hamvasztásra... Egyébként állítólag kit er?szakolt meg?
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Persze, biztosan el lehet kapni valahogyan, de ezt szerintem bízzuk a Knight Errantra meg az Animal Controlra. Egy ideig nem nagyon fogok kijárkálni, az biztos."
-"Állítólag valami Tau házas csajokról rángatták le a ruhát többedmagával, méghozzá tegnapel?tt este, de ezt eléggé hihetetlennek tartom. Azumit már kihallgatták, az öreg Keisinger meg most ment el utánajárni a dolognak, szóval szerintem pár nap és a Lone Star kivonja innen az er?it. Illetve azt ami maradt bel?lük. Igazából tök félelmetes volt. Mármint láttam már a professzort átkozódni, de két nap és elfelejtette, most viszont nyugodt volt és olyan... olyan hideg... Hát jaj annak, aki az útjába kerül."
Csapat riadó!
- A Knigth Errant helyében sem lennék szívesen, ha egy olyan fickót, mint az Animal Control munkatársa, aki elvileg ismeri az állatok viselkedését és kiigazodik köztük ilyen könnyen elkapott, akkor fel kell készülni annak, aki üldöz?be akarja venni. Lehet, hogy én sem mászkálok ki esténként annyit, ha tegnap fél órával kés?bb indulok, simán elkaphatott volna. Mázli, hogy a taxi a ház elé érkezett és akár el is riaszthatta a lámpájával arra az id?re.
- Dehát Otto tegnapel?tt nem Azumival volt itthon? Úgy emlékszem még találkoztam is vele matek után. Vagy mégis elment volna? Áá, mindegy is, inkább felsétálok, benézek Erikához, hogy tud-e aludni, ha még alszik, akkor megnézem, hogy írnak-e valamit az esetr?l a Matrixban.
Majd ezt is teszem, szépen, óvatosan benyitok Erika szobájába, az ajtó résén át bekukkantok, ha az ágyban fekve alszik, akkor ugyan ilyen hangtalanul becsukom az ajtót és irány a saját szobám.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Bocs, tudjátok milyen az amikor a másik fél azt hiszi, hogy az ? dolga halaszthatatlan..." jön vissza Azumi. "Elvileg ismeri, de ne gondold, hogy a legelitebb paraegységet küldték ki. Itt eszükbe se jutott ilyesmi. Elkergetni néhány bagzó macskát, mert a lakók panaszkodnak, nem az elit állatvadászokat küldik. Most majd igen. Remélem az megnyugtat benneteket, hogy az illet? nem szenvedett sokáig..."
-"Jaj, Azumi, muszáj?" kérdezi Kathy borzongva.
-"Én csak arra akarok kilyukadni, hogy Mr. Rector föl sem fogta, mi történik vele, onnantól, hogy az a valami elkapta. Amikor nekikezdett az a valami, már nem élt."
-"Azumi légyszíves hagyd abba..."
-"Azt hittem a szenvedés tudata viselt meg..."
Ekkor jössz rá, hogy Azumi csak meg akarta nyugtatni Kathyt, de valamiért úgy, ahogy egy földönkívüli tenné, aki nem képes fölfogni, hogy az el?tte álló földlakót mi is nyugtalanítja épp. Ez persze fölveti azt a kérdést, hogy akkor vajon mi zavarja Azumit, ha ez nem és ez miért nem zavarja? Talán ennyi hullát látott? Nameg honnan tud ennyi, bels? részletet...
-"Kétlem, hogy egy fénysugár elriasztotta volna. Szerintem ne akarj azzal az izével találkozni. Egyébként pedig igen, velem volt, de nem végig. Csak éjszaka, el?tte viszont az ég tudja, hogy merre volt. Nem mentem utána, most már bánom. Lehet, hogy csak próbálni ment, vagy meginni egy sört a haverjaival. Nem szoktam firtatni, mindenkinek kell egy kis magánélet... Egyébként ha a Mátrixra vagy kíváncsi, nem írnak semmit, csak pületyka szinten. Keisinger professzor pénzt, id?t és halálos fenyegetéseket egyformán b?kez?en osztogatott, csak hogy ne kerüljön ki se név, se módosítatlan fénykép, én pedig még dolgozom a témán. Bárki is mártotta be, szerintem csak terelt a dologgal, Otto pedig ideális célpont."
Belegondolva Otto veszett hírébe, mármint abba, hogy elvileg bármilyen baromságot elkövet, ha gyávasággal vádolják meg, nem csoda, ha Azumi szerint is ideális célpont. Mire kimagyarázza magát, addigra az igazi tettes messzire menekül.
Csapat riadó!
- Mindenesetre Ottot én nem féltem. Biztosan sikerül kimagyaráznia magát, err?l a prof. gondoskodik. Bár jó kérdés, hogy addig hány éjszakát kell eltöltenie a fogdán. Legalább híre nem megy addig is, ez pozitívum. Azok a francos firkászok képesek lennének hetet havat összehordani, csak hogy még nagyobb durranás legyen bel?le. Ismerem ?ket err?l az oldalukról. De mindegy is, Azumi, ha jól sejtem, épp felfelé indultál, megyek én is, bekukucskálok Erikához, hátha felébredt már.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Lelke rajta [Of leaps and faiths...]
- Keisinger ház
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?